Баба Яга триумфира в Маскираният певец 2. Изминах дълъг път на

...
Баба Яга триумфира в Маскираният певец 2. Изминах дълъг път на
Коментари Харесай

Баба Яга победи

Баба Яга победи в " Маскираният артист " 2. „ Изминах дълъг път на тази сцена. Доказах, че Баба Яга не е страшна и злокобна, а радостна и сладка симпатяга, обичаща сцената.   Превърнах я в супергероя на „ Маскираният артист “. Най-трудно ми беше да се укривам. Благодаря на всички, които обикнаха Баба Яга и ме поддържат! “.

Невена Цонева - страхотната солистка на " Ку-бенд ", която беше разпозната още през цялото време на шоуто, се измъкна от розовите воали на Булката. Гласовитата брюнетка призна, че единствено гаджето й е бил наясно с превъплъщението й.  Невена сподели неповторим професионализъм по време на предаването - тя не се отхвърли да бъде съвършена, макар нещастието, която я сполетя - татко й умря в разгара на конкуренцията.        

След бурния екшън на почетната трета позиция се оказа Хищницата - Християна Лоизу, очарователната и гласовита кипърка, която към този момент повече от 10 години живее в България, смъкна маската на Хищницата, каквато беше и хипотезата на " Стандарт ". Момичето от острова на Афродита идва тук преди две петилетки, с цел да учи оперно пеене, влюбва се в страната ни и остава. Тя се употребява с извънредно положително име измежду гилдията на музикантите. Преди време взе участие в мюзикъла " Исус Христос супер звезда ", маестро Пламен Карталов остана очарован от вокалните й качества и я предложения да влезе в ролята на Кристин във " Фантомът на операта ". Междувременно Християна се загаджи с Боби Стар от екипа на Слави Трифонов, само че заобикаля да разяснява персоналния си живот. Сред уликите имаше доста показателна цифра - 1663. Оказва се, че това е дистанцията в километри сред Ларнака, където е родена Християна, и София. 

Старт на шоуто даде обичана маска от предишния сезон – Бикът. Отдолу се оказа сценаристът на шоуто Влади Априлов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР